Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

vores smykker

STATENS KUNSTFONDS SMYKKESAMLING PÅ KOLDINGHUS​

Permanent udstilling

OBS: LUKKEDAGE*

18.-21. august

21.-22. september

*Udstillingen er lukket i forbindelse med udlån til udstillinger i München og Køln. Vi beklager, de gener det måtte give.

LÆS MERE PÅ STATENS KUNSTFONDS HJEMMESIDE

1. april 2019 overtog Koldinghus Statens Kunstfonds Smykkesamling, der består af ca. 300 smykker af høj kunstnerisk kvalitet, som Statens Kunstfond siden 1978 har indkøbt af de mest anerkendte og eksperimenterende smykkekunstnere i Danmark.

Fra 29. september 2019 vil smykkerne for første gang blive udstillet samlet på Museet på Koldinghus i udstillingen Vores Smykker. Udstillingen kommer til at rumme noget af det ypperste danske smykkekunst fra fem årtier, og bliver en enestående mulighed for at se udviklingen i nutidig dansk smykkekunst. 

Produktion af øverste video: Mazur

Statens Kunstfonds Smykkesamling er i national og international sammenhæng en helt enestående samling og udlånsordning: Smykkerne kan nemlig lånes af alle, der har en specifik opgave i en officiel sammenhæng.

Målet med udlånsordningen er, at de smykker, kunstfonden køber, kommer ud til offentligheden og er med til at skabe opmærksomhed på dansk smykkekunst og danske smykkekunstnere.

Udstillingen på Koldinghus indrettes med smykkesamlingens særlige demokratiske intention som omdrejningspunkt. Dermed tilføjes udstillingen også løbende nye vinkler, portrætter og smykkebærernes historier fra officielle møder, konferencer, bogoplæsninger, ferniseringer og gallamiddage.

ÅBENT tirsdag-søndag

KL. 10.00 - 17.00

sE LUKKEDAGE HER

​Dit besøg under COrona

LÆS MERE HER

Info om bil​letsalg

aktuelle ENTRÉPRISER

Voksne:​

​125 kr.

Studerende:​

65 kr.​

Gruppepris (min. 10 pers.):

100 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år.

Gratis adgang​

Køb et årskort til Koldinghus og få gratis adgang året rundt >

​Kontakt Koldinghus

MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Hent rutevejledning

CVR: 18119897

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk