Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Udstillinger 2019

Udstillinger på Koldinghus i 2019

2. december 2018 - 17. marts 2019

different but same

Koldinghus præsenterer i december 2018 en duo-udstilling med næsten 100 værker i sølv af to af Danmarks mest anerkendte, produktive og individualistiske sølvsmede, Yuki Ferdinandsen og Carsten From Andersen.

Yuki Ferdinandsen og Carsten From Andersen har forfinet hver deres signatur-teknik, hvor de med hammeren præger overfladen på deres objekter, der befinder sig i grænsefeltet mellem korpussølv med funktion og skulpturel kunstværk.

LÆS MERE HER >

28. april - 3. november 2019

UDSTILLING OM h.k.h. Prinsesse benedikte og 75 års danmarkshistorie

I 2019 markerer Koldinghus H.K.H. Prinsesse Benediktes 75-års fødselsdag med en stor særudstilling.

Med udgangspunkt i udvalgte højdepunkter fra Prinsesse Benediktes liv og virke formidler udstillingen gennem billeder, lyd og genstande de seneste 75 års danmarkshistorie, fra Prinsessens fødsel under Besættelsen og frem til i dag. Udstillingen viser bl.a. hvordan de seneste 75 års dynamiske forandring af samfundet også har sat sine tydelige spor i det danske kongehus, og det arbejde medlemmerne af kongehuset udfører. Udstillingen kommer til at forløbe over alle fire etager i Koldinghus’ spektakulære ruinsal, skabt af arkitektægteparret Exner.

læs mere her >

​28. juni - 20. oktober 2019

designskolens afgangsudstilling

Designskolen Koldings afgangsudstilling 2019.

Gæsterne kan glæde sig til at lege sig igennem den traditionsrige udstilling af årets afgangsprojekter fra Designskolen Kolding. Skolens første kuld PLAY-designere tager afgang i juni 2019 og inspirerer til temaet for årets Afgangsudstilling. For selvom DESIGN FOR PLAY kun er én blandt flere kandidatuddannelser på Designskolen Kolding, er legens nysgerrige udforskning af et emne og åbenhed over for det uventede i en proces en fællesnævner for alle de nyuddannede designeres metode.

Sammen med PLAY-designerne udstiller også de nyuddannede designere fra de velkendte faglinjer: mode-, tekstil-, industriel og kommunikationsdesign, samt årets anden nyhed: det første kuld Accessory-designere, der arbejder med kropsbåret tilbehør, der både kan have en praktisk funktion og give udtryk for bærerens identitet, såsom sko, tasker, smykker og wearables, der kombinerer velfærdsteknologi med smykkedesign.

1. november - 1. december 2019

KunstSKOLEN nordhøjs årsudstilling

​Kunstuddannelsen i organisationen Nordhøj er en 3-årig uddannelse for voksne udviklingshæmmede. Uddannelsen består bl.a. af undervisning i tegning, maleri, grafik, skulptur og kunsthistorie. På den årlige kuraterede udstilling NORDHØJ ses et bredt udvalg af den kunst, som de studerende har skabt på uddannelsen det sidste år.

KONTAKT KOLDINGHUS​

​MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk

ÅBNINGSTIDER

Alle dage kl. 10.00-17.00.

Museet er lukket 24. og 25. december samt 31. december og 1. januar
​Museet er lukket alle mandage i januar 2019.

ENTRÉPRISER

Voksne: 95 kr.

Studerende: 50 kr.

Børn og unge under 18 år har gratis adgang.


​Bliv medlem af Museumsklubben Koldinghus og få gratis adgang året rundt >