Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hendes Majestæt Dronningen, Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte og Hendes Majestæt Dronning Anne-Marie har givet tilsagn om at deltage ved åbningen af Koldinghus jubilæumsudstilling ”Magtens Smykker” lørdag 5. maj.

Udstillingen formidler magtens historie i 750 år gennem et bredt udvalg af smykker, ordner og medaljer udlånt af bl.a. det danske, det britiske og det svenske kongehus, Tiffany i New York, Cartier i Paris, Shamballa Jewels, Napoleonmuseet i Schweiz, Kongernes Samling på Rosenborg, Designmuseum Danmark og andre danske og europæiske museer, virksomheder og private samlere.

”Vi er utroligt beærede over, at Dronningen, museets protektor Prinsesse Benedikte samt Dronning Anne-Marie har givet tilsagn om at deltage ved åbningen af slottets 750-års jubilæumsudstilling Magtens Smykker. Deres tilstedeværelse vil helt klar være med til at gøre dagen festlig. De tre søstres deltagelse vil også være med til at understrege de tætte historiske bånd, der er mellem Kongehuset og det gamle kongeslot Koldinghus.

Derudover er de tre søstre også udlånere til udstillingen. Mange af udstillingens meget markante genstande er smykker, som mange vil kunne genkende fra tv-transmissioner fra fx nytårskure og andre store festligheder, hvor de er blevet båret af enten Dronningen, Prinsesse Benedikte eller Dronning Anne-Marie. Et eksempel er det helt enestående Cartier-diadem, som Dronning Ingrid bragte med sig til Danmark fra Sverige og som alle søstre bar til deres bryllup” siger museets direktør Thomas Thulstrup. 

KONTAKT KOLDINGHUS​

​MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk

ÅBNINGSTIDER

Alle dage kl. 10.00-17.00.

Museet er lukket 24. og 25. december samt 31. december og 1. januar

Museet er ligeledes lukket den 16. januar og alle mandage i januar

I forbindelse med åbningen af særudstillingen Magtens Smykker er museet exceptionelt lukket for gæster den 5. maj 2018. 

ENTRÉPRISER 2017 / 2018

Voksne: 95 kr.

Studerende: 50 kr.

Børn og unge under 18 år har gratis adgang.

Se specialpriser for perioden 6. maj til 30. september her >