Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

united diversity

Udstillingsperiode: 28. juni 2019 til 29. september 2019

DESIGNSKOLEN KOLDINGS AFGANGSUDSTILLING 2019

Vær med når det nye hold af designere kridter banen op for fremtidens designlandskab i Designskolen Koldings afgangsudstilling 2019. De er over 50 talenter, de er vidt forskellige, de er et hold. De er United Diversity, og nu springer de UD!

Årets mange afgangsprojekter iscenesættes i Museet på Koldinghus’ Dansesal, der til lejligheden er omdannet til en hybrid af forskellige sportsbaner, hvor de unge designtalenter udfolder sig inden for og uden for banestregerne. I udstillingens centrale spillertunnel kan man møde alle designerne og høre om deres ambitioner for fremtiden i portrætfilm suppleret med citater og autografer. På banen rundt om spillertunnelen vises årets over 50 afgangsprojekter fra 5 faglinjer.

Det legende element i udstillingen er inspireret af skolens nye kandidatuddannelse DESIGN FOR PLAY, der sender sit første kuld PLAY-designere ud i år. Selvom DESIGN FOR PLAY kun er én blandt flere kandidatuddannelser på Designskolen Kolding, er legens nysgerrige udforskning af et emne og åbenhed over for det uventede i en proces en fællesnævner for alle de nyuddannede designeres metode.

Dette år byder på en nyhed mere, da skolens første hold af Accessory-designere tager afgang. Accessory-designerne arbejder med kropsbåret tilbehør, der både kan have en praktisk funktion og give udtryk for bærerens identitet, såsom sko, tasker, smykker og wearables, der kombinerer velfærdsteknologi med smykkedesign.

Sammen med PLAY- og Accessory-designerne udstiller også de nyuddannede designere fra de velkendte faglinjer: mode- og tekstildesign, industriel design og kommunikationsdesign.

Årgang 2019 er præget af stor diversitet i kulturelle og faglige baggrunde, projekttyper og faglinjer, men tager afgang som et hold - fuld af virkelyst og konstruktive perspektiver på en verden, der kalder på nye løsninger.​

ÅBENT tirsdag-søndag

KL. 10.00 - 17.00

sE LUKKEDAGE HER

​Dit besøg under COrona

LÆS MERE HER

Info om bil​letsalg

aktuelle ENTRÉPRISER

Voksne:​

​125 kr.

Studerende:​

65 kr.​

Gruppepris (min. 10 pers.):

100 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år.

Gratis adgang​

Køb et årskort til Koldinghus og få gratis adgang året rundt >

​Kontakt Koldinghus

MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Hent rutevejledning

CVR: 18119897

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk