Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

signe abrahamson

"fascineret af smykker med flere funktioner, som kan kombineres, udbygges eller deles og således bæres på flere måder​" 

Signe Abrahamson er uddannet guldsmed i 2011. Hun driver smykkebrandet Signe Abrahamson Jewelry, der siden 2012 har haft forretning på Valkendorfsgade 15 i det indre København.

​Omdrejningspunktet for hendes virke er konceptet ”Slow Fashion”, der er kendetegnet ved, at alle smykker er fremstillet i tidløst design og i en høj kvalitet, som kan holde i mange år. Desuden er alle anvendte materialer etisk forsvarligt produceret med omtanke for både mennesker og moder jord.

​Signe Abrahamson arbejder i 18 karat guld og med håndplukkede ofte unika diamanter og perler. Hun er fascineret af smykker med flere funktioner, som kan kombineres, udbygges eller deles og således bæres på flere måder til forskellige lejligheder. Smykkernes designs er ofte enkle, men udformningen finurlig, som skabt for at kunne fortælle historier. Alle materialerne har en særegen historie, der i smykkerne får nyt liv, og når de mødes med bæreren danner helt nye fortællinger.


Se hendes hjemmeside her

Signe Abrahamson fortæller her om sine værker og deres tilblivelse:​

Værk 1: The Ribbon Earring

​Øreringe i 18 kt genbrugsguld med hvide konfliktfri diamanter. Vedhæng består af bæredygtige Keshi- og store barokke Tahitiperler. Nye vedhæng i 18 karat genbrugsguld med hvide konfliktfri diamanter og runde gyldne bæredygtige South Sea perler.

"The Ribbon Earrings er inspireret af tvistet silkebånd og er udsprunget fra ideen om at forme hårdt guld til bløde organiske former og levende overflader. Udformet i et enkelt design, som kan skifte udtryk alt efter valg af vedhæng eller holdes mere enkelt, helt uden vedhæng.

De hånddrejede øreringe tilføres et unikt og levende udtryk i samspil med de lange unikke perlevedhæng. De er med naturlige barokke Tahitiperler, der understøtter de svungne og organiske former. De ekstra vedhæng med gyldne South Sea perler er tiltænkt, at matche brochen og kan bæres sammen som sæt, men er holdt mere enkle, så smykkerne ikke dominerer hinanden."​

Værk 2: Share it

​​​​Broche i 18 kt genbrugsguld. Isat naturligt farvede gule diamanter i sol og naturligt farvede champagne, lysegule og hvide diamanter i krans. Den store gyldne South Sea perle er halveret, og de mange års tykke, naturligt dannede, lag af perlemor kan således også gøre indtryk fra bagsiden.

"Sol, måne og stjerner har alle dage fascineret og været tilbedt af mennesker. Deres blotte tilstedeværelse har direkte indflydelse på jordens klima og er essentielle for vores overlevelse. De kan derfor om nogen betragtes som vores øverste herskere. Konceptet med brochen Share it er, at den også kan nydes af flere på samme tid. Så kan vi sammen minde hinanden om betydningen af at kunne dele og at kunne sole os i hinandens stråler, når vi deler ud.

Brochen (solen) er tænkt som et glansfuldt smykke, der bl.a. kan pryde en stor hat. Brochen kan deles op og bruges med og uden centersmykket.

Centersmykket (måne og stjerner) kan både bruges som ét samlet vedhæng eller deles op til to individuelle vedhæng, diamantkrans og perle. Vedhængene kan både bruges af kvinder i halskæde eller af mænd på en broche-kæde.

Fotograf: Magnus Schoubo

ÅBENT ALLE DAGE

KL. 10.00 - 17.00

sE LUKKEDAGE HER

Info om billetsalg

aktuelle ENTRÉPRISER

Voksne:​

​125 kr.

Studerende:​

65 kr.​

Gruppepris (min. 10 pers.):

100 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år.

Gratis adgang​

Køb et årskort til Koldinghus og få gratis adgang året rundt >

​Kontakt Koldinghus

MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Hent rutevejledning

CVR: 18119897

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk