Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

louise frølund bech

"Jeg arbejder ofte med fundne ting, eller naturmaterialer, der bringer en historie med sig."

Louise Frølund Bech er er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole, Ædelmetal-linien på Københavns Tekniske skole og har arbejdet med og studeret smykkekunst i ind og udland siden 2008. Senest har hun afsluttet en masteruddannelse fra Konstfack School of Art, Craft and Design i Stockholm.

​"Steder, tyngde og taktilitet interesserer mig – måske som modspil til en verden hvor vi flytter os meget, og hvor vi orienterer os langt mere efter ord og billeder end fysisk berøring.

​Jeg er optaget af materialers historie og fysikalitet. Jeg vil gerne skabe ting, der inviterer til en sanselig oplevelse, en stemning, en forestilling, eller en følelse. Der er ofte referencer til et større spørgsmål, der optager mig, men at udtrykke et specifikt budskab er ikke det vigtigste. Jeg arbejder undersøgende og ser objekterne mere som del af en kontinuerlig forandringsproces, end som færdige værker. Jeg arbejder derfor ofte med fundne ting, eller naturmaterialer, der bringer en historie med sig."

Citat: Louise Frølund Bech

Louise Frølund Bech står bag design og fremstilling af alle smykker fra sit brand frø. Smykkerne er enkle og legende og ofte med et element af bevægelse. De er mere end dekoration – de er små fine sager at "pille ved" og have i hånden, og fyldt med historier.

Se hendes hjemmeside​

Værk 1: From the Empress Chamber​ - Ring, serpentin, sølv

Værk 2: What Lies Beneath - Orden, jade, 18 kt guld, messing​​

Louise Frølund Bech fortæller om sine værker:​

"Til udstillingen Magtens Smykker, har jeg arbejdet med materialer og former i en blanding af genkendelighed og uventede sammensætninger, og med spor af bearbejdning.

Jeg ønsker at pege på noget der ligger bag det færdige produkt, bag de dyre materialer, og fejlfri facader. Sten som materiale er tæt knyttet til magtens historie, opretholdelse og manifestation i både smykker, våben og redskaber, og i magtens huse. Magt som tyngende for både den der ”bærer” den, og den der ufrivilligt er underlagt den, er også håndgribeligt til stede i smykkerne – det er også styrken man føler, når hånden lukker sig om en sten."​

ÅBENT ALLE DAGE

KL. 10.00 - 17.00

sE LUKKEDAGE HER

​Dit besøg under COrona

LÆS MERE HER

Info om bil​letsalg

aktuelle ENTRÉPRISER

Voksne:​

​125 kr.

Studerende:​

65 kr.​

Gruppepris (min. 10 pers.):

100 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år.

Gratis adgang​

Køb et årskort til Koldinghus og få gratis adgang året rundt >

​Kontakt Koldinghus

MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Hent rutevejledning

CVR: 18119897

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk