Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Udstillinger 2018

Udstillinger på Koldinghus i 2018

2. december 2018 - 17. marts 2019

different but same

Koldinghus præsenterer i december 2018 en duo-udstilling med næsten 100 værker i sølv af to af Danmarks mest anerkendte, produktive og individualistiske sølvsmede, Yuki Ferdinandsen og Carsten From Andersen.

Yuki Ferdinandsen og Carsten From Andersen har forfinet hver deres signatur-teknik, hvor de med hammeren præger overfladen på deres objekter, der befinder sig i grænsefeltet mellem korpussølv med funktion og skulpturel kunstværk.

​LÆS MERE HER >​

4. november - 2. december 2018

KunstSKOLEN nordhøj

OUTSIDERART på SLOTTET​

​Kunstuddannelsen i organisationen Nordhøj er en 3-årig uddannelse for voksne udviklingshæmmede. Uddannelsen består bl.a. af undervisning i tegning, maleri, grafik,skulptur og kunsthistorie. På den årlige kuraterede udstilling NORDHØJ  ses et bredt udvalg af den kunst, som de studerende har skabt på uddannelsen det sidste år.

Læs mere her >

6. maj - forlænget til 21. oktober 2018

MAGTENS SMYKKER - JUBILÆUMSUDSTILLING

Kongelige og prægtige smykker fortæller magtens historie igennem 750 år. Jubilæumsudstillingen på Koldinghus formidler magtens historie i 750 år gennem et bredt udvalg af smykker, ordner og medaljer udlånt af bl.a. det danske, det britiske og det svenske kongehus, Tiffany i New York, Cartier i Paris, Shamballa Jewels, Nepoleonsmuseet i Schweiz, Kongernes Samling på Rosenborg, Designmuseum Danmark og andre danske og europæiske museer, virksomheder og private samlere. Gennem de udstillede smykker får gæsten mulighed for at komme helt tæt på en lang række af Danmarks og Europas mest magtfulde mennesker. Smykkerne og de personer, de har tilhørt eller tilhører, har enten direkte eller indirekte haft betydning for Koldinghus' 750-års historie og de nationale og internationale fortællinger, som slottet er en del af.

I forbindelse med Magtens Smykker udstiller Koldinghus også Skt. Loye Nomineringsudstilling og Fremtidens Magt-Smykke.

LÆS MERE HER >

​29. juni - 21. oktober 2018

dESIGNER! GRIB MAGTEN...

Designskolen Koldings afgangsudstilling 2018.

NB! I uge 32 vil tøjet i udstillingen være udlånt til Copenhagen fashion Week.

De nyuddannede designere iscenesætter tre forskellige 'universer' under kreativ ledelse af hver sin gæstekurator. Gæstekuratorerne er tre faglige fyrtårne, der er autoriteter inden for deres felt:

Modedesigner, musiker og adjungeret professer ved Designskolen Kolding, Henrik Vibskov er holdkaptajn for tekstil- og modeafgængerne under overskriften "Design for Play".

Designer, stifter og partner af Urgent.Agency Mads Quistgaard, der er bestyrelsesmedlem af Designrådet og adjungeret professor ved Designskolen Kolding, er holdkaptajn for kommunikationsdesignerne under overskriften "Design for People".

Og holdkaptajn for de industrielle designeres udstilling med overskriften "Design for Planet" er Christian Bason, adm. direktør for Dansk Design Center og forfatter til syv bøger om design, innovation og ledelse.

De studerende går aktivt og opfindsomt til værks i de tre udstillingsuniverser og forholder sig til design som en betydelig faktor og magtfaktor i menneskers liv.

​​LÆS MERE HER >​

ÅBENT tirsdag-søndag

KL. 10.00 - 17.00

sE LUKKEDAGE HER

​Dit besøg under COrona

LÆS MERE HER

Info om bil​letsalg

aktuelle ENTRÉPRISER

Voksne:​

​125 kr.

Studerende:​

65 kr.​

Gruppepris (min. 10 pers.):

100 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år.

Gratis adgang​

Køb et årskort til Koldinghus og få gratis adgang året rundt >

​Kontakt Koldinghus

MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Hent rutevejledning

CVR: 18119897

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk