Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Afgængerne: fremtidens design

Årets eksamensprojekter fra Designskolen Kolding udstilles sammen BEYOND ICONS

Traditionen tro bliver afgangsprojekterne fra Designskolen Kolding udstillet på Koldinghus, men i anledning af skolens 50 år bliver de nye designeres livtag med fremtidens design udstillet side om side med de kendte og skjulte hverdagsdesigns fra jubilæumsudstillingen BEYOND ICONS.

Fremtidens design

Projekterne kan handle om noget så tabubelagt som god hygiejne for hjemløse kvinder under menstruationen. To industrielle designere, Paul Lequay og Iga Slowik, har med udgangspunkt i menstruationskoppen designet et regøringskit og en lærings-workshop, som især er henvendt til denne gruppe kvinder. De har dermed valgt at tage et socialt ansvar med deres design, som dog også har et kommercielt potientiale, idet rengøringskittet kan anvendes af alle kvinder, der bruger menstruationskoppen på steder uden adgang til rindende vand og privatrum. Såsom på arbejde, festival og vandretur.

”Vi har gjort designet så neutralt som muligt. Det var æstetisk interessant at skabe et produkt, der skulle afhjælpe en situation, der vanligvis bliver skjult. Nogle gange kan selv små ændringer forandre noget helt grundlæggende ved den måde, du lever på, eller den måde du tænker på. Det er godt design,” siger de to designere.

ÅBENT tirsdag-søndag

KL. 10.00 - 17.00

sE LUKKEDAGE HER

​Dit besøg under COrona

LÆS MERE HER

Info om bil​letsalg

aktuelle ENTRÉPRISER

Voksne:​

​125 kr.

Studerende:​

65 kr.​

Gruppepris (min. 10 pers.):

100 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år.

Gratis adgang​

Køb et årskort til Koldinghus og få gratis adgang året rundt >

​Kontakt Koldinghus

MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Hent rutevejledning

CVR: 18119897

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk