Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

UDSTILLINGER 2017

1. november - 7. januar 2018

REFORMATIONEN 500 ÅR

Reformationsjubilæet fejres på Koldinghus med en udstilling skabt af 2.d. fra Kolding Gymnasium. Eleverne har skabt 7 forskellige film, der alle tager udgangspunkt i reformationens indførelse i Danmark i 1536. Samlet giver de 7 film et indblik i, hvordan verdensbilledet og hverdagslivet ændrede sig for både høj og lav.

LÆS MERE HER​​

24. november 2017 - 2. april 2018

MARI KETO. SUPER/NATURAL

Natur og fantasi mødes i guldsmed og kunster Mari Ketos overnaturlige installation, hvor man træder ind i et magisk landskab af udstoppede dyr i et diamantglimtende sceneri. Under det glamourøse skin gemmer sig refleksioner over konsekvenserne af menneskets rovdrift i naturen.

LÆS MERE HER​​

AFSLUTTEDE UDSTILLINGER 2017

Lukker 16. januar 2017

P.​N. MØLLERS NISSER

Museet på Koldinghus markerer, at PostNord har valgt at genoptrykke fem forskellige nissemotiver af Koldingkunstneren Peter Nikolaj Møller (1838-1910) på efterårets frimærke. I udstillingen kan man bl.a. se et udvalg af Møllers originale blyantstegninger med julemotiver, en stor og sjælden kop med en glad nisse ridende på en gris og læse lidt om P.N. Møllers liv.

LÆS MERE HER​​

22 JANUAR 2017 - 27 AUGUST 2017

HIMMELSTEN

H.K.H. Prins Henriks samling af orientalsk jadekunst

H.K.H. Prins Henrik har hele sit liv samlet på orientalsk jadekunst. Samlingen står til daglig på Fredensborg Slot, Amalienborg og Château de Cayx, og tæller over flere tusinde genstande. Prins Henrik vil selv introducere samlingen gennem små kortfilm.​

​​

LÆS MERE HER

2 juni 2017 – 22 oktober 2017​​

BEYOND ICONS

Nye perspektiver på design

BEYOND ICONS udfordrer vores syn på design ved at gå bagom ikonerne og udstille en lang række designeres, brugers, politikeres, kulturpersonligheders, videnskabs- og erhvervsfolks bud på genialt design, som ikke nødvendigvis er "ikoner" kendt fra magasinernes forsider. Som en integreret del af udstillingen er også Designskolens nyuddannede designere repræsenteret med deres profiler og projekter, hvorved de besøgende også får et indblik i designfagets fremtidige kræfter. Udstillingen afholdes i anledning af Designskolen Koldings 50 års jubilæum.​

LÆS MERE HER​​

Lukker 26. februar 2017

STRIKKET RENÆSSANCE

​Som et led i Museet på Koldinghus' fejring af 400-året for Christian 4.s store ridderfest på Koldinghus i december 1616, har museet inviteret kunsthåndværkergruppen Netmaskerne til at fabulere over emnet renæssancen. I udstillingen "Strikket Renæssance" vil Netmaskerne ved hjælp af spændende teknikker, udsøgte garnkvaliteter og overraskende farvesammensætninger skabe en række spektakulære dragter, der alle søger inspiration i renæssancens kultur.

SE EN VIDEOPRÆSENTATION AF NOGLE AF DRAGTERNE HER​​

22 JANUAR 2017 – 27 AUGUST 2017​

#MINESKATTE

ET KIG IND I EN PERSONLIG SAMLING

I forbindelse med udstillingen Himmelsten. H.K.H. Prins Henriks samling af orientalsk jadekunst, der har fokus på den passionerede samler, har vi inviteret ni private samlere ind, der i udstillingen #MineSkatte vil vise deres personlige samling af alt fra Cindy dukker til tændstikæsker.

LÆS MERE HER

3. november - 26. november 2017​

KUNSTUDDANNELSEN NORDHØJ

Kunstuddannelsen i organisationen Nordhøj er en 3-årig uddannelse for voksne udviklingshæmmede. Uddannelsen består bl.a. af undervisning i tegning, maleri, grafik,skulptur og kunsthistorie. På udstillingen ses et bredt udvalg af den kunst, som er blevet lavet på uddannelsen det sidste år.​

ÅBENT ALLE DAGE

KL. 10.00 - 17.00

sE LUKKEDAGE HER

​Dit besøg under COrona

LÆS MERE HER

Info om bil​letsalg

aktuelle ENTRÉPRISER

Voksne:​

​125 kr.

Studerende:​

65 kr.​

Gruppepris (min. 10 pers.):

100 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år.

Gratis adgang​

Køb et årskort til Koldinghus og få gratis adgang året rundt >

​Kontakt Koldinghus

MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Hent rutevejledning

CVR: 18119897

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk