Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

hammerslået

CONTEMPORARY BRITISH SILVERSMITHS OG DANSKE SØVLSMEDE

12 APRIL 2014 - 8 JUNI 2014

Ny stor udstilling på Koldinghus i Danmark med 72 sølvsmede samler alt det nyeste og det bedste sølv inden for moderne britisk og dansk sølvsmedekunst.

Organisationen Danske Sølvsmede og Koldinghus har inviteret den britiske sølvsmedeorganisation Contemporary British Silversmiths til at deltage i et fælles topmøde, der præsenterer det bedste sølvsmedehåndværk fra begge sider af Nordsøen. Topmødet finder sted på Koldinghus, der har landets største samling af moderne dansk sølv.


De fleste af de udstillende sølvsmede har opnået national og international anerkendelse for deres kunnen, og deres værker kan i dag ses på anerkendte museer verden over. Alligevel fastholder de fleste af de udstillende sølvsmede, at en fornem placering bag glas på et museum kun er en betinget succes. Allerhelst ser de, at sølvet fastholder sin århundredgamle position som et uundværligt indslag i den moderne husholdning. Sølvet skal først og fremmest bruges – i køkkenet og til middagsselskabet.

Sølvsmedefaget er præget af en særegen kontrast mellem den tilsyneladende grove og brutale tilblivelsesproces med endeløse udglødninger og veltilrettede hammerslag og det blankpolerede og elegant svungne slutprodukt. Denne kontrast er tydelig hos alle 72 udstillere. Alle er de ambassadører for eksklusivt design og gedigent håndværk - og sætter en ære i at være netop begge dele.​

ÅBENT ALLE DAGE

KL. 10.00 - 17.00

sE LUKKEDAGE HER

Info om billetsalg

aktuelle ENTRÉPRISER

Voksne:​

​125 kr.

Studerende:​

65 kr.​

Gruppepris (min. 10 pers.):

100 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år.

Gratis adgang​

Køb et årskort til Koldinghus og få gratis adgang året rundt >

​Kontakt Koldinghus

MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Hent rutevejledning

CVR: 18119897

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk