Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Anni og bent knudsens juleklip

28 NOVEMBER 2009 - 3 JANUAR 2010

Koldinghus viser juleklip designet af kunsthåndværker-og sølvsmedeparret Anni og Bent Knudsen.

Juleklip har været en af Anni & Bent Knudsens største produktsucceser helt tilbage fra virksomhedens opstart tilbage i 1952. Traditionen med en ny nisse hvert år er blevet holdt i hævd lige siden 1953, hvor den første nisse blev produceret og solgt. Siden er der kommet mange finurlige nisser til, og de er i dag samlerobjekter for rigtig mange mennesker. DR producerede i 1994 en udsendelse om tilblivelsen af årsnissen dette år. Filmen er en del af serien “Sådan” som er blevet sendt hvert år op til jul siden da. Ud over nisser, har Bent Knudsen også designet julemotiver som træer, hjerter og klokker – alle sammen præget af hans særegne kunstneriske tilgang. Mange af disse kunstklip er i dag rene klassikere, og er at finde i julekasserne hjemme hos rigtig mange danskere såvel som i resten af verden.

De nye ejere af Anni & Bent Knudsens kunstklip og mobiler, Livingly®, har nu relanceret en lang række af de gamle klassikere. Og traditionen med en ny årsnisse hvert år føres videre.

​I forbindelse med udstillingen på Koldinghus vil der på udvalgte dage blive arrangeret arbejdende værksted, hvor en række hjemmearbejdere vil vise, hvordan produkterne bliver lavet

ÅBENT ALLE DAGE

KL. 10.00 - 17.00

sE LUKKEDAGE HER

​INFO OM CORONA

LÆS MERE HER

Info om bil​letsalg

aktuelle ENTRÉPRISER

Voksne:​

​125 kr.

Studerende:​

65 kr.​

Gruppepris (min. 10 pers.):

100 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år.

Gratis adgang​

Køb et årskort til Koldinghus og få gratis adgang året rundt >

​Kontakt Koldinghus

MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Hent rutevejledning

CVR: 18119897

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk