Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Praktikant på Koldinghus: Social Media Manager

PERIODE: Efterår 2017 - minimum 3 måneder

Koldinghus tilbyder en praktikplads på Koldinghus med primær reference til Kommunikationsafdelingen. Afdelingen har bl.a. ansvar for markedsføring af husets aktiviteter, pressearbejde, hjemmeside, sociale medier, events, annoncering, Erhvervsklubben Koldinghus, Museumsklubben og museets kommercielle aktiviteter.

Dine primære opgaver bliver at arbejde med museets digitale tilstedeværelse og producere indhold til Facebook, Instagram, LinkedIn og TripAdvisor. 

Et af fokusområder bliver at lave en samlet SoMe-strategi og sikre, at alle afdelinger på museet leverer gode og relevante historier. 

Derudover kommer du til at producere tekster til museets hjemmeside og til en ny Koldinghus-App, som bliver tilgængelig i løbet af efteråret 2017. Du vil også få mulighed for at få indsigt i pressearbejde, research, formidling og udstillingsarbejde, da vi arbejder på tværs af alle afdelinger ved mange projekter. 

Vi tager selvfølgelig hensyn til eventuelt sideløbende undervisning og eksamensperioder. Der er desuden mulighed for hjemmearbejdsdage.


​Arbejdsstedet er Museet på Koldinghus, Koldinghus 1, 6000 Kolding​,

Ansøgning


Spørgsmål

For yderligere oplysninger om praktikpladsen er du velkommen til at kontakte:

Kommunikations- og Publikumschef Nanna Ebert
​Mail: ne@koldinghus.dk
​Tlf: 79 79 10 74 

Om Museet på Koldinghus

Koldinghus blev bygget midt i 1200-tallet og ombygget til et slot midt i 1500-tallet. I 1808 brændte det og stod længe som en romantisk ruin. Efter katastrofebranden i 1808 har slotsruinen tiltrukket sig megen opmærksomhed som malerisk ruin, som inspirationskilde for malere og digtere, og gennem mere end 100 år har ruinen været genstand for restaureringer og gradvis indretning til kulturhistorisk museum og hjemsted for kulturelle aktiviteter.

Se vores strategi her >>

KONTAKT KOLDINGHUS​

​MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk

ÅBNINGSTIDER

Alle dage kl. 10.00-17.00.

Museet er lukket 24. og 25. december samt 31. december og 1. januar

ENTRÉPRISER

Voksne: 90 kr.

Studerende: 45 kr.

Børn og unge under 18 år har gratis adgang.