Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

coronavirus - information til gæster med årskort

Det har ikke været muligt at benytte årskort til Koldinghus siden lukningen. Derfor åbner vi for, at medlemmer kan forlænge varigheden af sit medlemskab med lukkeperioden. Dvs. hvis museet er lukket i to måneder, gælder medlemskabet to måneder længere.

Du kan også vælge at hjælpe os ved ikke at gøre krav på at forlænge dit medlemskab med lukkeperioden. Det er nemlig en meget tidskrævende administrativ opgave, da vi manuelt skal forlænge alle medlemskaber individuelt i vores digitale medlemssystem.

Hvis du ønsker at forlænge dit medlemskab med lukkeperioden, skal du sende en mail til museum@koldinghus.dk og oplyse dit navn og medlemsnummer.


Hvis du vælger at acceptere, at dit medlemskab ikke forlænges, skal du intet foretage dig.

Uanset hvad du vælger, vil vi gerne takke dig mange gange for dit medlemskab og vil glæde os til at byde dig velkommen på Koldinghus, når vi åbner igen – bl.a. med den nye udstilling ”Kongerækken med Jim Lyngvild – dragter, dramaer og danmarkshistorie”, rundvisninger i GESTAPO’s fængselscelle i Staldgården og udstillingen ”Art deco i strik”.

Koldinghus har ligesom alle andre museer og attraktioner været lukket pga. corona-krisen siden 13. marts, og det er stadig uvist, hvornår vi får lov at åbne slottet igen. Vi har sendt størsteparten af alle medarbejdere hjem på lønkompensation, men kan desværre ikke søge kompensation for de manglende entréindtægter i lukningsperioden. Derfor befinder museet sig lige nu i en meget svær økonomisk situation.

​Du kan følge museet på de sociale medier, hvor vi hver dag deler film og billeder om museets historie og om restaureringen:

Følg os på Facebook her >>

På vores hjemmeside kan du også læse mere om besættelsestiden og GESTAPO’s fængselscelle i Staldgården:

Læs mere på siden her >>

Vi glæder os meget til at se dig igen.

ÅBENT ALLE DAGE

KL. 11.00 - 16.00

støt koldinghus

Læs mere her om, hvordan du kan støtte Koldinghus med 200 kroner

aktuelle ENTRÉPRISER

Voksne:​

​125 kr.

Studerende:​

65 kr.​

Gruppepris (min. 10 pers.):

100 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år.

Gratis adgang​

Køb et årskort til Koldinghus og få gratis adgang året rundt >

​Kontakt Koldinghus

MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Hent rutevejledning

CVR: 18119897

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk