Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Klubber på koldinghus

Bliv medlem af MUSEUMSKLUBBEN KOLDINGHUS og få fri entré til Koldinghus 361 dage om året, invitation til alle udstillingsåbninger, klubaftener, foredrag, juletræsarrangementer, nytårskur, 10 % rabat i Slotsbutikken, særtilbud på mail og sms og meget mere.

LÆS MERE HER >

Som medlem af ERHVERVSKLUBBEN KOLDINGHUS får du mulighed for at anvende slottet som en integreret del af din virksomheds personalepleje - og som en unik ramme for aktiviteter over for samarbejdspartnere og kunder. Erhvervsklubben Koldinghus inviterer medlemmer med ledsager til udstillingsåbninger, foredrag/seminarer, koncerter og andre arrangementer. Derudover ydes der rabat på entré, leje af lokaler og køb af varer i Slotsbutikken.

​LÆS MERE HER >

​​

KOLDINGHUS ORDNEN  har hjemsted på Koldinghus. Ordnen har som formål at promovere Koldinghus, at skabe ambassadører for Kolding og at videreføre gamle slotstraditioner under festlige former. Drift og performance sker ved en frivillig indsats og i tæt samarbejde med Lions Club Kolding. Overskydende midler går til humanitære og kulturelle formål.

​LÆS MERE HER >

For en moderne kulturinstitution som Koldinghus er det af afgørende betydning, at FRIVILLIGE bakker op omkring stedet i forhold til at løfte de mange opgaver, som museet ellers ikke ville kunne realisere. Museet samarbejder med frivillige om en lang række opgaver: Registrering og fotografering af genstande, udvikling af nye formidlingsaktiviteter, praktisk hjælp ved afvikling af vores store markeder og events, uddeling af flyers, arkivering af presseklip, vært for gæsterne ved indgangen til museet, bemanding af Det Kongelige Udklædningsværksted og Den Kongelige Systue og mange mange andre opgaver.
LÆS MERE HER >

Museet på Koldinghus tilbyder medlemskab af
  • ​Museumsklubben Koldinghus
  • ​Erhvervsklubben Koldinghus
  • ​Koldinghus Ordnen.

KONTAKT KOLDINGHUS​

​MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk

ÅBNINGSTIDER

Alle dage kl. 10.00-17.00.

Museet er lukket 24. og 25. december samt 31. december og 1. januar
​Museet er lukket alle mandage i januar 2019.

ENTRÉPRISER

Voksne: 95 kr.

Studerende: 50 kr.

Børn og unge under 18 år har gratis adgang.


​Bliv medlem af Museumsklubben Koldinghus og få gratis adgang året rundt >