Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

KOLDING LIGHT FESTIVAL PÅ KOLDINGHUS

​Torsdag d. 7 december - lørdag d. 9​ december kl. 18.00 - 21.00

FAKLER, LANTERNER OG MIDDELALDERMAD

​Koldinghus tager lysfesten tilbage i tiden og oplyser Slotsgården på gammeldags manér. Her bydes gæsterne på en anderledes oplevelse når fortiden møder nutiden i form af fakler, lanterner og servering af retter fra middelalderen og til nu.

Gratis adgang til Slotsgården og Kæmpetårnet fra kl. 18.00 – 21.00 i anledning af Kolding Light Festival. Nyd udsigten fra Kæmpetårnet og se de m​ange lysinstallationer fra byens højeste punkt. Det er muligt at købe mad og drikke i Slotsgården alle 3 aftener.

IDEEN BAG LIGHT FESTIVALEN

​Kolding Light Festival er en lysfestival, der blev afholdt for første gang i december 2013 i Kolding by. Festivalen bliver afholdt den anden weekend i december hver år. Festivalens ide er, ved anvendelse af lys og lyd at give de besøgende en ny og anderledes oplevelse af Kolding by. Med spændende lyssætninger, videolys, interaktive installationer og lyskunst vil byrummet udfolde sig fra en helt ny side. Ønsket er desuden, at festivallen vil kunne give inspiration til besøgende, hvad enten det er byens beboere, turister, kunstnere eller fagfolk.

​​LYS I HELE VERDEN

Det seneste årti er der etableret lysfestivaller overalt i verden. Tættest på Kolding finder vi festivaller i Berlin og Amsterdam, men også i Lyon, Eindhoven, Sydney og Singapore m.fl. leges der med lys. Fælles for alle er, at de tilføjer mere/ny mening til det offentlige rum og viser kultur, skønhed og teknik i skøn forening.​

KONTAKT KOLDINGHUS​

​MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk

ÅBNINGSTIDER

Alle dage kl. 10.00-17.00.

Museet er lukket 24. og 25. december samt 31. december og 1. januar

ENTRÉPRISER

Voksne: 90 kr.

Studerende: 45 kr.

Børn og unge under 18 år har gratis adgang.