Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​kolding knækker cancer 26. oktober kl. 17-22

I en lang række tv-programmer sætter TV2 i uge 43 fokus på kampen mod kræft. Målet med kampagnen er at samle ind og oplyse om den sygdom, der rammer hver 3. af os danskere. Det hele kulminerer i et stort indsamlingsshow på TV2 lørdag 26. oktober.

​​

I Kolding er vi også med i kampen. Koldinghus er 26. oktober omdrejningspunktet for indsamlingen i Kolding, dels åbner vi slotsgården om aftenen for en smuk lysceremoni til støtte for dem, der er ramt af kræft og til minde om dem, vi savner.

Samme aften afholdes der i samarbejde med Madkælderen en stor sponsormiddag inde på slottet. Der vil være underholdning og konferencier er Søren Dahl. Efter middagen vil Alexa Bruun Rasmussen stå for en auktion og det indsamlede beløb vil ligeledes gå til Kræftens Bekæmpelse. Der er udsolgt til sponsormiddagen.

Hvis du vil være med til at bidrage til Kolding Knækker Cancer kan du indbetale et beløb på Mobilepay 53 32 46.
​​

Om Kolding Knækker Cancer

Kolding Knækker Cancer er en forening med det formål at indsamle midler til Kræftens Bekæmpelse i Kolding. Initiativtagerne bag foreningen er Allan Dinnesen og Camilla Birkegaard.​

Tænd-et-lys ceremoni på Koldinghus

Tænd-et-lys er en smuk lysceremoni til støtte for dem, der er ramt af kræft og til minde om dem, vi savner. Lyset symboliserer et håb om, at kræft en dag kan bekæmpes og viser samtidig, at dem vi har mistet ikke er glemt.

Alle kan deltage og lave en personlig lyspose. Alle lysposer stilles op i slotsgården på Koldinghus i Knæk Cancer logoets blomsterformation. Kom og nyd den særlige stemning i slotsgården, mens lysposerne lyser mørket op.

Du kan købe en lyspose for 50 kr. på Koldinghus mellem kl. 17.00 og 22.00. og dekorere din lyspose med tegninger og en personlig hilsen til en, du holder af.

Kl. 21.30 vil der være en lille ceremoni omkring blomsten i slotsgården, hvor vi holder 1 minuts stilhed til ære for dem vi har mistet til kræft.

Det er kun muligt at betale kontant eller med mobile-pay for posen.

Pengene fra salg af lysposerne går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Tænd-et-lys afholdes i samarbejde med Koldinghus, Stafet for Livet i Kolding, lokalafdelingen for Kræftens Bekæmpelse i Kolding og Kolding Knækker Cancer.

KONTAKT KOLDINGHUS​

​MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk

ÅBNINGSTIDER

Alle dage kl. 10.00-17.00.

Museet er lukket 24. og 25. december samt 31. december og 1. januar
​Museet er lukket alle mandage i januar 2019.

Museet er lukket 27. april.

ENTRÉPRISER HØJSÆSON (28. april - 3. november 2019)

Voksne: 125 kr.

Studerende: 65 kr.

Gruppepris (min 10. pers.): 100 kr. pr. pers.

ENTRÉPRISER

Voksne: 95 kr.

Studerende: 50 kr.

Børn og unge under 18 år har gratis adgang.

Gruppepris (min. 10 pers.): 75 kr. pr. pers.


​Bliv medlem af Museumsklubben Koldinghus og få gratis adgang året rundt >