Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

giv en gave på 200 kr. til koldinghus

​Din gave skal hjælpe museet med at købe et nyt maleri af Thomas Kluge til Koldinghus

Har du lyst til at hjælpe museet med at anskaffe et nyt maleri, skabt til Koldinghus af den danske maler Thomas Kluge, der især er kendt for sine portrætter af kongefamilien, toppolitikere og erhvervsfolk? Det nye Kluge-maleri, der vil blive det første værk af kunstneren lavet til Koldinghus, vil første gang kunne ses i en særudstilling med øvrige malerier af Thomas Kluge i 2020 på slottet. Efterfølgende vil Koldinghus-maleriet blive en del af museets samling.

Maleri af Thomas Kluge; Kongehuset 220 cm x 220 cm

Et nyt maleri til Koldinghus af Thomas Kluge

I oktober 2020 åbner Museet på Koldinghus særudstillingen ”EUROPA”, der med Thomas Kluges malerier stiller spørgsmålet: Hvad er vores europæiske arv og hvad skal vi med Europa i fremtiden? Til udstillingen skaber Thomas Kluge et nyt maleri specifikt inspireret af Koldinghus’ forbindelse til reformationen og den europæiske renæssances idéer. Det nye maleri vil vise det sjældne eksemplar af Christian 3.s bibel, som er en del af museets samling. Med dit bidrag kan også Thomas Kluges nye maleri indgå i museets samling og for fremtiden formidle slottets storhedstid som kongelig residens med forbindelser til Europa og renæssancens idéer om magt, tro og viden, der stadig præger vores samfund.

Støt med fradrag

Hvis Koldinghus modtager 100 gavebidrag á 200 kr., har vi mulighed for at få adgang til en momskompensation på ca. 160.000 kr. udover det indsamlede beløb. Hvis dit CPR-nummer oplyses, kan SKAT registrere det skattefradrag, du kan få for dit støttebeløb. Vi garanterer fuld diskretion og sikker opbevaring af alle personlige data.

Fradragsværdien er ca. 32% af donationsbeløbet. Skattefradraget gives iht. reglerne i ligningslovens §8a. Bidrag for 2018 skal modtages inden 30. december 2018.

Ønsker du udelukkende at indbetale et støttebeløb, dvs. uden at få skattefradrag, skal du ikke oplyse dit CPR-nummer.

​Giv dit bidrag HER >​

Tak til de 100 personer, der gav en donation til Koldinghus i 2017

Sidste år donerede 100 personer 200 kr. til Koldinghus. Pengene er øremærket til at udvikle nye oplevelser for børn og børnefamilier på Koldinghus. Vi arbejder lige nu med at nyindrette Det Kongelige Udklædningsværksted, hvor vi bl.a. sammen med en teaterscenograf vil skabe en kulisse, så besøgende kan leve sig ind i de kongeliges liv på Koldinghus i renæssancen.

ÅBENT ALLE DAGE

KL. 10.00 - 17.00

støt koldinghus

Læs mere her om, hvordan du kan støtte Koldinghus med 200 kroner

aktuelle ENTRÉPRISER

Voksne:​

​62,50 kr. Læs mere her >>

Studerende:​

32,50 kr.​

Gruppepris (min. 10 pers.):

62,50 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år.

Gratis adgang​

Køb et årskort til Koldinghus og få gratis adgang året rundt >

​Kontakt Koldinghus

MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Hent rutevejledning

CVR: 18119897

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk