Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

aftenåbning på koldinghus

Torsdag 17. september kl. 17.00-21.00

Torsdag 17. september kl. 17.00-21.00 har museet ekstraordinært aftenåbent med god plads i udstillingen KONGERÆKKEN MED JIM LYNGVILD.

Vi har besluttet at reducere antallet af gæster i udstillingen KONGERÆKKEN MED JIM LYNGVILD denne aften. Vi lukker højst 20 gæster ind pr. kvarter.

Udstillingslokalet har et areal på 370 m2. På noget af gulvarealet er der opbygget udstilling. Vi håber dermed, at give særligt udsatte muligheden for trygt at kunne bevæge sig rundt i udstillingen, da der vil være rigtig god plads.

Kommer I flere personer sammen anbefaler vi, at kun én person går i billetsalg og køber billetter til alle. Resten af gruppen kan vente i Slotsgården. Ønsker du derudover at benytte mundbind udleveres de i billetsalget.

PRAKTISK

Book tid i udstillingen "Kongerækken med Jim Lyngvild":

Det er muligt, men ikke nødvendigt, at reservere plads i udstillingen på forhånd. Det gør du ved at​ RINGE​ til museets administration senest dagen før på tlf. nr.: 7633 8100.

​​Telefonerne er åbne ALLE HVERDAGE kl. 10.00 - 14.00.

Entrépris til museet:

Voksne: 125 kr., u/ 18 år: gratis, studerende: 65 kr.

Bemærk: gratis entré til Slotsgården og Slotsbutikken.

Parkering: Gratis denne dag

​DET KAN DU OPLEVE PÅ KOLDINGHUS​

Udstillingen: "Kongerækken med Jim Lyngvild"

​I samarbejde med modedesigneren Jim Lyngvild har Koldinghus skabt en involverende, levende og anderledes udstilling, hvor fortidens konger og dronninger sættes i scene, som mennesker af kød og blod med følelser og drømme, styrker, svagheder og brister.

Denne aften kan du møde udklædte skuespillere, der vækker fortidens kongelige til live. Du kan bl.a. træffe Dronning Dorothea, Kirsten Munk, Sivart Grube og Knud den hellige. Skuespillerne vil aftnen igennem være i udstillingen, men de vil også gå rundt på Slottet og ned i Koldings gågader.

Læs mere om udstillingen og få tips til dit besøg her

​​

Se den nye udstilling: "Look, Don't Touch"
Med coronakrisen (COVID-19) som bagtæppe præsenterer Museet på Koldinghus udstillingen "LOOK, DON’T TOUCH" med flere end 100 afgangsprojekter fra Designskolen Kolding.

Årgang 2020 på Designskolen Kolding afslutter deres uddannelse og springer ud som designere – i skyggen af en pandemi. De har færdiggjort deres afgangsprojekter på afstand af skolen, værksteder, samarbejdspartnere og hinanden og har primært været forbundet med verden gennem skærme.

Det har været utrygt, begrænsende og svært – og samtidig befriende, berigende og let. For i bund og grund er det præcis her, designernes metode kommer bedst i spil: Når der er udfordringer at løse og brug for andre måder at tænke på. Når fremtiden kalder på scenarier, vi knapt kan forestille os. Når der er modstand og benspænd.

​​

Læs mere om udstillingen her

ÅBENT ALLE DAGE

KL. 10.00 - 17.00

sE LUKKEDAGE HER

​Dit besøg under COrona

LÆS MERE HER

Info om bil​letsalg

aktuelle ENTRÉPRISER

Voksne:​

​125 kr.

Studerende:​

65 kr.​

Gruppepris (min. 10 pers.):

100 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år.

Gratis adgang​

Køb et årskort til Koldinghus og få gratis adgang året rundt >

​Kontakt Koldinghus

MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Hent rutevejledning

CVR: 18119897

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk