Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DA VINCI-KODEN

Hvem kan finde tempelriddernes skat?

Koldinghus er den historiske kulisse når Museet på Koldinghus og Madkælderen i samarbejde med eventbureauet Mak&Par tilbyder en oplevelse helt ud over det sædvanlige. Da Vinci-Koden er en fantastisk team-event, der åbner op for en verden af mystiske koder, kryptiske opgaver og gådefulde hemmeligheder.

Gennem de sidste 2000 år har tempelridderne samlet uvurderlige skatte og en af dem ligger i dag gemt på Koldinghus. For at få fingre i skatten må Da Vinci-Koden knækkes.

Opdelt i mindre hold sendes deltagerne på jagt efter spor, der kan løse mysteriet. Undervejs møder I blandt andre den døde tempelridder, den tavse munk og den mystiske spåkone, der alle har en opgave eller historie, som skal hjælpe jer på vej. Det hold, som til slut knækker koden, vil vinde stor hæder og ikke mindst få del i den eftertragtede skat.

Arrangementet er oplagt som en aktiv og underholdende firma-event, som del af en firmafest eller et teambuilding-arrangement. Alle kan være med. Kun fantasien sætter grænser

Kombinér arrangementet med lidt forfriskninger eller noget godt at spise. Madkælderen står klar, med eksempelvis sandwich eller frokost til start eller en festlig middag som afslutning. Ligeledes kan der sørges for forfriskninger, frugt og sødt rundt om på slottet undervejs.

ÅBENT ALLE DAGE

KL. 10.00 - 17.00

sE LUKKEDAGE HER

​Dit besøg under COrona

LÆS MERE HER

Info om bil​letsalg

aktuelle ENTRÉPRISER

Voksne:​

​125 kr.

Studerende:​

65 kr.​

Gruppepris (min. 10 pers.):

100 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år.

Gratis adgang​

Køb et årskort til Koldinghus og få gratis adgang året rundt >

​Kontakt Koldinghus

MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Hent rutevejledning

CVR: 18119897

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk