Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LOKALEOVERSIGT

Riddersalen

Riddersalen var det fornemme, repræsentative rum i middelalderens og renæssancens slotte og herregårde. Når de officielle pligter var vel gennemført, blev salen omdannet til fest- eller dansesal. Riddersalen lejes i dag ud til bl.a. festmiddage, receptioner, koncerter og konferencer.

Max 190 siddepladser

Kirkesalen

Slotskirken blev bygget af Christian 4. i ca. 1600. I dag anvendes Kirkesalen til bl.a. borgerlige vielser, konferencer, koncerter, reklamefotografering og receptioner.

Max 130 siddepladser

Bibliotekssalen

Bibliotekssalen, der blev indrettet i 1915-17 af materialer hentet fra Det Kongelige Biblioteks gamle bygning i København, er en meget smuk sal i Louis Seize-stil med udstilling af porcelæn og fajance. Salen er velegnet til produktpræsentationer, møder og konferencer.

Max 112 siddepladser

Christian 3.s kapel

Kapellet er Nordens første protestantiske kirkerum. Ved restaureringen af kapellet har vi skabt et ærværdigt rum, der i materialer, former, farver og belysning skiller sig ud fra den øvrige del af slottet. Rummet er indrettet som auditorium med projektor, lydanlæg/teleslynge, trådløst netværk og mulighed for mørklægning.

Max 70 siddepladser

Frederik 4.s sal

Lokalet er oprindeligt museets gamle kunstsal med hvide vægge og direkte udgang til Slotsgården. Lokalet er særligt velegnet til produktpræsentationer og arrangementer med stående buffet.

Max 150 siddepladser

Dansesalen

Dansesalen, den tidligere Krigsmindesal, blev indviet i begyndelsen af 1600-tallet af Christian 4. Med sine 57 meter var den Danmarks næstlængste riddersal - kun overgået af festsalen på Kronborg. Salen er nyrenoveret og danner ramme om forskellige arrangementer når det ikke anvendes til særudstillinger.

Max 260 siddepladser

Det blå værelse

Det blå værelse er et hyggeligt rum i Louis Seize stil, som ligger i forlængelse af bibliotekssalen. Værelset er udstyrret med et ovalt bord.

Max 12 siddepladser

Skolestue i tårn

Skolestuen i tårnet er det rum, som vores skoletjeneste bruger i hverdagene til undervisning. Det ligger i kæmpetårnet, som blev bygget af kong Christian 4. i starten af 1600-tallet. Rummet er 100 kvadratmeter.

Max 32 siddepladser

Slotsgården

I midten står Fortuna-springvandet i bronze og granit skabt af billedhuggeren Jette Vohlert i 1994. Slotsgården har været brugt til rock- og operakoncerter og kan med fordel lejes til koncerter og andre udendørsarrangementer.​ Slotsgården har brostenbelægning.

Max 400 siddepladser​

staldgården​

Staldgården var en del af borgen Koldinghus, der blev anlagt på grænsen mellem Nørrejylland og Sønderjylland i 1268. Staldgården kan lejes til fx koncerter, markeder og firmaarrangementer. Kontakt Styrelsen for Slotte og Ejendomme på tlf. 33 95 42 00.

ÅBENT tirsdag-søndag

KL. 10.00 - 17.00

sE LUKKEDAGE HER

​Dit besøg under COrona

LÆS MERE HER

Info om bil​letsalg

aktuelle ENTRÉPRISER

Voksne:​

​125 kr.

Studerende:​

65 kr.​

Gruppepris (min. 10 pers.):

100 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år.

Gratis adgang​

Køb et årskort til Koldinghus og få gratis adgang året rundt >

​Kontakt Koldinghus

MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Hent rutevejledning

CVR: 18119897

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk