Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LEJ VORES HISTORISKE LOKALER

Da corona-situationen er en helt ekstraordinær og ny situation, kan du nu annullere din bookning omkostningsfrit i perioden frem til 31/12 2020, såfremt den bliver aflyst pga. de retningslinjer, myndighederne udstikker vedrørende corona-situationen. Det kan være forbud mod større forsamlinger, afstands-regler mm.

Hvis du derfor vil planlægge at booke lokaler, rundvisninger, gruppeaktiviteter eller møder på slottet i denne periode, vil det være uden omkostninger for dig at aflyse dit arrangement igen, eller ombooke arrangementet til en anden dato, såfremt aflysningen skyldes restriktioner vedrørende corona-situationen.


På Koldinghus findes mange historiske rum, som er ideelle til mange forskellige slags arrangementer. Uanset om du skal holde et stort eller lille møde, en konference, en reception, et bryllup eller noget helt andet, så tilbyder vi spændende og enestående rammer.

Christian 3.s Kapel er blot et af mange lokaler, der kan lejes på Koldinghus. Kapellet, der har direkte adgang til Slotsgården, er velegnet til eksempelvis seminarer, foredrag og produktpræsentationer. Du kan også leje den smukke slotskirke og lade den stemningsfulde sal danne rammen om en anderledes vielse med et historisk vingesus.

Riddersalen på Koldinghus er velegnet som ramme om officielle begivenheder, festmiddage og receptioner. Der er også muligheder for arrangementer i Skolestuen, Frederik 4.s Sal, Bibliotekssalen og mange andre steder i huset. Se en oversigt over alle vores lokaler.

Når du lejer et lokale på Koldinghus, får du ikke kun slottets unikke rammer med i købet. Du får også mulighed for at kombinere dit arrangement, møde, konference eller din fest med spændende gruppeaktiviteter eller en rundvisning i vores særudstillinger. På den måde kan du tilføre en ekstra dimension til dit arrangement.

Her kan du se alle gruppeaktiviteter.

Er du i tvivl om, hvilket lokale, der passer bedst til dit arrangement, er du meget velkommen til at kontakte Dorte Lindstrøm på tlf. 79 79 10 75 eller e-mail: dl@koldinghus.dk

Forplejning

MADKÆLDEREN på Koldinghus står for forplejning i forbindelse med leje af lokaler på Koldinghus.

Hold dit møde, din konference eller din fest i unikke rammer på byens gamle slot, og gør oplevelsen til noget helt særligt. Vi har mange forskellige typer af lokaler, som kan rumme både store og små selskaber.

ERHVERVSKULBBEN KOLDINGHUS

Medlemmer af Erhvervsklubben får 50 % rabat på leje af slottets lokaler.

Guldmedlemmer af Erhvervsklubben kan 2 gange årligt låne et lokale gratis.

Læs mere om ERHVERVSKLUBBEN KOLDINGHUS.

OVERSIGT OVER LOKALER

AKTIVITETER FOR GRUPPER

MADKÆLDEREN

ÅBENT tirsdag-søndag

KL. 10.00 - 17.00

sE LUKKEDAGE HER

​Dit besøg under COrona

LÆS MERE HER

Info om bil​letsalg

aktuelle ENTRÉPRISER

Voksne:​

​125 kr.

Studerende:​

65 kr.​

Gruppepris (min. 10 pers.):

100 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år.

Gratis adgang​

Køb et årskort til Koldinghus og få gratis adgang året rundt >

​Kontakt Koldinghus

MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Hent rutevejledning

CVR: 18119897

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk