Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

GAVEARTIKLER

Herunder er et lille udvalg af Slotsbutikkens gaveartikler. Kig ind i butikken og se hele udvalget, herunder Georg Jensen.

Vin og te

Christian 4. teblanding

En rigtig spændende sort teblanding, der er meget markant i smagen og med en frisk eftersmag. En te, der kan drikkes hele året rundt.
Grund-te: Kina og Ceylon. Blandingen består af rosenblade, æblestykker, jordbær, tranebær, hindbær og en sjat rom.

Pris: 40 kr./100g.

Te udbredtes i 1700-tallet ved Europas hoffer og i højere kredse som et nyt og eksotisk nydelsesmiddel fra Kina. Siden nåede drikken ud til alle befolkningsgrupper i utallige smagsvarianter. Denne klassiske blanding er af en type, som kan være nydt, når hoffet serverede te på Koldinghus eller på andre af kongefamiliens slotte i 1700-årene.

Pris: 40 kr./100g.

Koldinghus-te

I forbindelse med udstilling ”Kaffe og kage, te og chokolade” i efteråret 2007 blandede Carstensens Tehandel i Aabenraa en særlig Koldinghus-te.

Land: Kina. Grund-te: Keemun og Yunnan. Tilsat naturlige smagsaroma som brombær, jordbærfløde, vanilje, orange, kornblomst og solsikke.

Pris: 40 kr./100g.

Wellness-produkter

Dronning Dorothea Spa Therapy

Dronning Dorotheas Spa Therapy - en velvære-serie basereret på milde og plejende egenskaber. Produkterne indeholder ingredienser som bl.a. mandelolie, abrikosolie, kornblomst, jojoba-olie, hyldeblomts og sheabutter.

Håndcreme:     39 kr.

Håndsæbe:       39 kr.

Fodcreme:        39 kr.

Fodsalt:             69 kr.

Shower Gel:    49 kr.

Body Lotion:    69 kr.

Body Butter:   69 kr.

Body Scrub:     69 kr.

Koldinghus Julekugle

I samarbejde med firmaet B R I N K N O R D I C ® har Koldinghus fået produceret en unik Koldinghus juleglaskugle. Det flotte stykke glaspynt, der er mundblæst og håndkoloreret, er blevet til i et tæt samarbejde mellem Museumsbutikken på Koldinghus og firmaet. Glaspynten produceres efter samme gamle stolte håndværksmæssige traditioner som for over 100 år siden.

B R I N K N O R D I C ® har specialiseret sig i at designe og producere glaspynt af høj kvalitet, inspireret af både bedstemors antikke julepynt, de nordiske traditioner og de kendte Fabergé æg. Hvert år skaber og genskaber de nye modeller og producerer dem i tæt samarbejde med dygtige glashåndværkere i Europa.

Pris: 229 kr.

Ramsing Keramik

Ramsing Nissen

Ramsing Nissen blev skabt for mere end 35 år siden i billede af dette gamle eventyr, og bliver stadig lavet i værkstedet hos Ramsing Keramik.
Butikken har hele familien af Ramsing Nisser, store, som små. Butikken har hele familien af Ramsing Nisser, store, som små.

I de gamle dage (før år 1700) troede man, at nissen var et slags spøgelse i skikkelse af en lille dreng med rød hue. Han passede på kvæget for bonden, som troede at kvæget havde det bedst, når nissen vogtede.
I dag tror vi stadig på nissen, og at nissen passer på os. Derfor skal vi være gode ved ham og sørge for, at han får sin mad. Især i juletiden skal vi være ekstra gode ved ham og sørge for, at han har rigeligt at spise. Ellers vil han drille og tage småting fra os.

Priser fra 120-160 kr. pr. stk.

Koldinghus Model

Model af Koldinghus

Pris: 49 kr.

Leg og spil

Christian 4. Spillekort

Historisk spillekort med fire afbildede kongepar, herunder Kong Christian 4. og Dronning Anne Cathrine af Brandenburg.

Pris: 75 kr.

KONTAKT KOLDINGHUS​

​MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk

ÅBNINGSTIDER

Alle dage kl. 10.00-17.00.

Museet er lukket 24. og 25. december samt 31. december og 1. januar
​Museet er lukket alle mandage i januar 2019.

Museet er lukket 27. april.

ENTRÉPRISER HØJSÆSON (28. april - 3. november 2019)

Voksne: 125 kr.

Studerende: 65 kr.

Gruppepris (min 10. pers.): 100 kr. pr. pers.

ENTRÉPRISER

Voksne: 95 kr.

Studerende: 50 kr.

Børn og unge under 18 år har gratis adgang.

Gruppepris (min. 10 pers.): 75 kr. pr. pers.


​Bliv medlem af Museumsklubben Koldinghus og få gratis adgang året rundt >