Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

HISTORIETYVEN

Alle dage 10-17 til 28 februar 2016

Georg Jensen sender jer ud på en mission: I skal finde en hemmelig kode i udstillingen "Georg Jensen. Et eventyr i dansk sølv". Koden er den eneste mulighed for at gendanne historien. Men tiden er knap. Bliver koden ikke fundet i tide, mister vi alt, hvad vi ved om Georg Jensen, og et vigtigt kapitel i danmarkshistorien vil gå tabt for eftertiden. Historietyven er en aktivitet for hele familien. Skal koden finde, må I samarbejde. Georg Jensen regner med jer. Er I klar?

I Historietyven skal I hjælpe Georg Jensen med at gendanne historien i ’Den Store Bog om Georg Jensen’, som er blevet stjålet, eksploderet og bragt i uorden af sølvsmedjens gamle rival hr. Silberman. Hvis I ikke hjælper os, vil Georg Jensens navn blive slettet fra historiebøgerne for altid!

For at gendanne historien skal børn og voksne sammen finde en hemmelig kode. Koden er skrevet med usynlige tal, der er gemt forskellige steder i Georg Jensen-udstillingen på Koldinghus. De kan kun ses vha. en UV-lommelygte, som I får udleveret ved indgangen til udstillingen. Herefter skal Ilege detektiver, gå på taljagt i udstillingen og til sidst indtaste den fundne, hemmelige kode. Hvis I indtaster den rigtige kode, genoprettes ’Den Store Bog om Georg Jensen’ – og den danske sølvsmed Georg Jensen slettes ikke fra historien.

Historietyven eksperimenterer med nye måder at opleve en museumsudstilling på en anderledes måde at opleve udstillingen og fordybe sig i Georg Jensens univers. Aktiviteten gør Georg Jensens univers tilgængelig p å en sjov og legende måde. Den primære målgruppe er familier med børn i alderen 4-10 år, men yngre/ældre børn vil også synes, det er sjovt, at gå på taljagt.

Historietyven er skabt i samarbejde med en række børnefamilier, og er samtidig en del af Johanne Schrøder Baggesens specialeprojekt på kandidatuddannelsen i Oplevelsesøkonomi, Aarhus Universitet.

Pris

Børn og unge under 18 år har gratis adgang til museet. Det er gratis at deltage i Historietyven.

Voksne betaler entré til museet + en tillægsbillet på 30 kr.til udstillingen "Georg Jensen. Et eventyr i dansk sølv"

Læs pressemeddelelse om Historietyven her >>

Læs om "Georg Jensen. Et eventyr i dansk sølv her" >>

ÅBENT ALLE DAGE

KL. 10.00 - 17.00

sE LUKKEDAGE HER

Info om billetsalg

aktuelle ENTRÉPRISER

Voksne:​

​125 kr.

Studerende:​

65 kr.​

Gruppepris (min. 10 pers.):

100 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år.

Gratis adgang​

Køb et årskort til Koldinghus og få gratis adgang året rundt >

​Kontakt Koldinghus

MUSEET PÅ KOLDINGHUS

Koldinghus 1

6000 Kolding

Hent rutevejledning

CVR: 18119897

Tlf.: 7633 8100

E-mail: museum@koldinghus.dk

MADKÆLDEREN

Tlf.: 7550 4798

E-mail: info@madkaelderen.dk